Animal Rescue Sofia - Форуми
Правила на форума

• Това е форумът на Animal Rescue Sofia! Място за нашите приятели, екипа и доброволците на приют Богров. Каним всички да се регистрират с имената си - много хора сме, така ще
    можем да се разпознаваме по-лесно и да си бъдем по-полезни!

Правилата не са много:
    Тук пишем на кирилица и спазваме добрия тон.
    Заглавията описват за какво иде реч в
    темата. Заглавията на теми като:"Помагайтеееее хораааа" и "Спешно!" ще бъдат редактирани.

Забранява се:

Употреба на нецензурни изрази; груб език; оскърбително отношение към
    друг; вербална агресия; писане с главни букви (онлайн крещене).

Пропагандиране на насилие над животни; дискриминация - била тя
    етническа, расова, полова или на религиозна основа; подбуждане към
    агресивни действия.

Публикуване на информация за продажба на животни; реклама на продукти или фирми; спам, флъд, чат.

Модераторският екип има право да редактира, мести и трие мнения.
  • За пръв път се занимавам с форум.

Как става пускането на тема?

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • cara каза:

За пръв път се занимавам с форум.

Как става пускането на тема?

Отстрани  - горе,дясно има голям кафяво-червеникав бутон,на който пише "Започнете нова тема"цъкаш,пишеш заглавие,после избираш категория от падащото меню и после идва ред на първия коментар в темата :) дано съм успяла да обясня
    Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
  • ринуша, благодаря, много добре обяснено.

сега ще се опитам и да го направя...

толкова време разучавах страницата и как пусто не го видях... точно такова нещо предполагах че трябва да има, а то щяло да ми избоде очите.

Винаги има един първи път!

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • Имам въпрос че не ми стана ясно. Във това "реклама на фирми" не бива ли
    в подписите да има линкове ?

• Е, стига да не се някакви зловещи и агресивни, не е проблем в подписа си човек да сложи своята фирма, разбира се.
  • Здравейте!
    Аз имам въпрос, свързан с доброволчеството през уикендите. Много искам да се присъединя, но не искам да оставя моята кучица сама вкъщи. Има ли възможност да я взимам и тя да лудува с другите? Никога не е проявявала агресия и е много дружелюбна.
    Поздрав
  • Привет и добре дошли да разхождате кучета при нас, ето тук е мястото, където можете да се стиковате:
    http://arsofia.com/forums/categories/арс-доброволци
    Не е желателно да водите кучето си поради ред причини. Не защото тя ще прояви агресия, а защото съботно-неделната превъзбуда и шумотевица не са като разходка на полянката, сама ще видите като дойдете. Има сравнително строг ред за разходките на кучетата и е необходимо човек да отдели цялото си внимание.
    Сърдечен поздрав :)