мила вики,
радвам се на тази тема, защото слага пръст в раната на тези, които искат да идват в богров, но не разполагат с транспорт, освен 90, който честно казано не те сваля пред вратата на приюта.
аз не шофирам, а когато стана досадна на тези, които могат да ме закарат, просто ме слагат на място (зад вратата, до фикуса, та да не му е студено). с една дума нямам транспорт, а само доброто желание, (а тук не искам да продължа с добрите намерения и ада).
бих могла да идвам в приюта и през седмицата и в почивните дни. няколко погалвания и разходки за кучовците повече.
ако някой иска да запълни колата (изпълнявам и условия, ако има такива) - моля да пише кога и къде да чакам. живея близо до ботевградско шосе.
При желание, всичко е възможно ((: Аз, сестра ми и една-две приятелка, цялата минала зима ходихме до Богров с 90-ката...рейса е на рядко ( 45мин. май ), но е много точен и позволява да се изчисли кого точно да тръгнете за приюта и кога да тръгнете за вкъщи :) Признавам, обаче, че с компания е по-различно и весело...случвало се е и да има свободни места по колите и на връщане да ни карат ((: Не че мога да си изкрива душата, друго си е с кола ^^ По-бързо, по-удобно, по-топло :)
За тази неделя със сигурност имам 2 свободни места...в последствие може да се окажат и 3, но ще разбера чак към събота :/ ( чакам обичайните заподозряни да се разпишат ) Та, ако някой иска да си резервира мястото - да пише тук или на лично :) И ще се уговорим от къде по пътя да го вземем :) Тръгването е към 10.30h.
мила вики,
останах да преглеждам форума и се радвам, че го направих.
ето и мечтаната възможност.
да, сигурно бих могла и с рейса, не съм го изключвала като възможност, но сама, без приятели някак не върви, а и у дома са ми дали ултиматум хич и да не си го помислям. така че ето и кандидатът за едното свободно място.
къде и в колко часа в неделя?
какво да нося, чай, баница или само себе си?
казвам се ваня, а кара е починалото ми кученце.
Скъпи приятели,
тази неделя бях в приюта и искам да изкажа голямата си благодарност към Вики и Алекс, които ми предложиха да ме вземат с тях.
Денят беше чудесен, въпреки снегоподобния скреж по покривите и колите в ранната сутринта.
Разходките, галенето и фръцкането на опашатите дупета беше на хай тек (искам да кажа високо ниво).
Искам може би първа да кажа, че имаме 2 (две) пейки!!!!!!
Скъпи приятели, от днес ще се казвам галактически стопаджия. Моля ви, който има място и иска да доведе още един доброволец в повече, да си го каже тук.
Благодаря ви от сърце!
Вики, и на теб благодарности, още по-специални, оставам задължена!
здравей бодилче,
поздравявам те, че откри своето куче и ще го осиновиш!
аз съм ... как се казваше в една песен "с пеперудена душа" - според мен добре намерено, нищо че е чалга - но пък тежък случай - искам поне три...
мечтите настрана. кога мислиш да ходиш до приюта? аз живея на редута, на крачка от ботевградско. само не знам по какъв маршрут пътуваш до богров.
мога и през седмицата. само вики да не каже че търся лесното. малко съм инвалид в краката, но има още хляб в мене.
мило бодилче,
ще се радвам да се запознаем в богров. няма нищо за съжаление.
между другото, предполагах, че минаваш по различен маршрут.
нали за това съм стопаджия, да вдигам ръка и да чакам някой да спре и да ме вземе дестинация богров.
Здравейте! И аз съм от тези, които все много искат, но все не успяват да се наканят да отидат до приюта. В момента ми е идеалната възможност, тъй като целия декември няма да работя, та ми се иска и през седмицата да отида.
Бодилче, мен Младост ме устройва идеално, тъй като съм от Дружба. Кога мислиш да ходиш?
Dara здравей,
страхотно е това да мога да ходя с теб до богров всяка събота. но на околовръстното... докато се намерим с теб да не вземат да ме сбъркат с магистралките... има ли допирни точки с цивилизовани места?
bodil4e каза:има ли някой тук, който иска да пътува от Елин Пелин към кучовците, или от Младост пак натам ?
мила Вики,
мога ли да пътувам с вас за Богров? Много ще се радвам да се видя с вас и четириногите приятели.
Поздрави
мила Вики,
Благодаря за съобщението! Ура, че мога да дойда! Ето това е късмет! До утре!
Здравейте!
Има ли някой с 2 свободни места за неделя? Аз и моята приятелка никога не сме идвали в Богров и ни се иска да се включим в разходките :) По принцип сме в Стрелбище, но можем да отидем където е необходимо, разбира се. :) Моля, пишете, ако някой би могъл да ни вземе в колата си.
Поздрави!
cara каза:Моля някой, който ходи редовно до Богров да напише има ли сега (за събота и неделя) нормална проходимост до приюта, защото тук колите едва се движат по нашите непочистени улици. Лошо е да затънеш или да се пързаляш по пътя, особено в този студ!
Парашути, парашути... Ето как се отварят парашутите!
Аз живея на Редута, на един хвърлей от Плиска, която е на един хвърлей от Дружба 1!
Скъпи халбтот, скъпа Розичка, ако ти вземеш Розичка от спирката на 72 (отстрани на Плиска-паркинга и на Цариградско) и по улицата, по улицата та през Редута за Ботевградско, като аз ви чакам на нашата главна редутска улица Велчо Атанасов... Ех какъв живот, ех какво гушкане и разхождане на кучовци...
Какво ще кажете, а?
(Интересно ми е колко ли километра ще са това до Богров?)
rosi4ka каза:Здравейте!
Много бих искала да дойда и аз да помагам! Ако можеш halbtot да ме вземеш, аз живея до Плиска и бих могла да дойда на удобно за теб място?
:)
cara каза:Парашути, парашути... Ето как се отварят парашутите!
Аз живея на Редута, на един хвърлей от Плиска, която е на един хвърлей от Дружба 1!
Скъпи халбтот, скъпа Розичка, ако ти вземеш Розичка от спирката на 72 (отстрани на Плиска-паркинга и на Цариградско) и по улицата, по улицата та през Редута за Ботевградско, като аз ви чакам на нашата главна редутска улица Велчо Атанасов... Ех какъв живот, ех какво гушкане и разхождане на кучовци...
Какво ще кажете, а?
(Интересно ми е колко ли километра ще са това до Богров?)
Прав е халбтот, колата не се движи с въздух. А сега положението се затегна още повече с повишаване на цената на бензина.
Тъй като съм стопаджия, ми е ясно. Затова искам да помоля любезните хора, които ще приемат да се возя с тях, да приемат и моята сърдечна благодарност, при това не мисля и че е редно да се возим безплатно.
Много благодаря за тази възможност, защото това е преди всичко възможност да се отиде до Богров.
Часът и мястото за сбор са известни!
Аз ще ходя в неделя на там. Тръгвам от Дружба, 115 блок. Към 11:00 часа .
Shusha , Ако ти е удобно, пиши да се до разберем :)
Тази неделя ще съм само със сина ми. Засега това са три свободни места в колата. Ако има желаещи, заповядайте.
Elly каза:Здравейте :)
Най-накрая май и аз ще успея да се организирам да дойда отново в Богров, та ако някой има свободно място за събота и може би неделя, много ще се радвам. Аз съм в Изток, но ще дойда където трябва.
Ако не с кола, то поне компания за пътуване с градския транспорт би било добре :)
Join Animal Rescue Sofia now!