благодаря за честитката, защото имаме Николай в семейството и честитя на свой ред на всички именници. Бъдете здрави, живи и щастливи.
Свети Николай е бил духовно лице и е известен с обичта си към децата. Живял е в днешните земи на Турция. В далечната северна Европа става Синтра Клаас. Както всичко в нашия свят и тук нещата търпят развитие и европейските емигранти го занасят в Америка. Там вече се именува Сента Клаус. Така става и с коледното дръвче, и с дядо Коледа. И е за добро, защото дарява само добрина на света. Между другото подаръците на децата Сента ги е носел на днешния ден.
Искам да кажа и две думи за Фреди Меркюри. Когато го видях по телевизията, крачеше по сцената наперен като петле в бял чорапогащник...! по-късно се влюбих в музиката му...
Правят още хубава музика. И Лейди Гага има хубави попадения, наистина музикални... Само човек да слуша, да не гледа... Но това, което дава рока, дръмовете, невероятните китари соло... баладите... и макар и донякъде комерсиализиран, защото не е бил винаги такъв, има истински теми. Рокът трябва да се слуша и разбира, така както се слуша другата музика от нашия свят, класическата музика. Не е лесно...
Светльо, виждам каква снимчица си сложил. И моето сърце плаче за него.
Бог да пази децата, животните и старите хора!
Има ли щанд на АРС на Панаира на книгата. Докога можем да го видим?
Или участие в Коледен базар?
Да, да, да!!!
Но някой има ли идея къде да си дам дрехите отпреди да стана на 60? Събрала съм ги толкова много... А не обичам да изхвърлям като си помисля, че някой някъде има нужда...
Опитах в една църква, но там имаха много високи изисквания...
Весела Коледа, приятели ^^
С пожелание за много красиви, незабравими, усмихнати и положителни мигове със семействата ви! Бъдете здрави, бъдете щастливи, бъдете силни и не скланяйте глава пред никакви препятствия! Късмет, пари и каквото още ви душа иска! :))
Честито Рождество Христово на всички!
Бъдете живи и здрави, весели и щастливи и след броени дни пожелавам едно щастливо спускане в Новата Година!
Каква ли ще бъде тя?!!!
Нека да изчакаме спокойно и да видим. Щом ни предупреждават, то "предупреден, наполовина спасен"!!!
Знаете ли вица за календара на маите?
Един художник работи над календара, другият го гледа. Художникът казва: Ами сега, свърши ми плочата... Един ден някой като го гледа, какво ли ще си помисли...???!!!
Весело посрещане на Новата 2012 Година! Доживяхме...
мила Катя,
посетих и видях! Това е и моето чувство и това бих искала да направя и аз. Много от нас биха искали да го направят!
Това е като мечта, като приказка...
Спомнете си хубавите приказки от детството. Къща с двор, крава в обора, кон или магаренце с каруца, кокошчици, патици, пуйки, овце, прасе - кой каквото реши да гледа. Шаро е на двора, Маца е у дома. Живот с животните...
Това, което прави семейството от видеото е хуманността на нашия вид.
Да си пожелаем хуманност през Новата 2012!
Хей, и в сайта на АРС има линкове към тези събития!!!
Особено много ми хареса епизода в таксито със Стела Райчева, д-р Мариета Станкова и малката кучица, която така сладко се беше залепила за Мариета, като малка пиявичка. Много е добре да се разяснява непрекъснато за необходимите мерки за доброто на животни и хора. Необходимо е, жизнено важно и необходимо!
Поздравления
Приятели, в медиите и в сайта на АРС има съобщение (статия) за това, че масовото убийство на румънските кучета няма да бъде извършено, има приет закон, обаче... Дали това не е временно до нова промяна в зависимост от лобирането...
Имаше една кампания наскоро, когато УЕФА имаше събитие в Румъния, в която според мен загинаха много животни. Ходеха по селищата с един инсинерейтор (извинете ако не е съвсем правилно написано) - малка пещ, в която имаше и подозрение, че изгарят животните още живи. Споделям го, защото изживях дълбок ужас и депресия от това масово убийство!
Много диви животни са заплашени от изчезване. Дребни и едри видове. Точно затова трябва да спре масовото убийство на домашните видове - кучета и котки.
Избиването на животните трябва да спре!
Стела, сигурно съм объркала страни и събития... Не искам да го помня , но постоянно е пред очите ми...
Защо мислим, че сме станали по-добри ?
Stella каза:Хм.... Как се пише самосебеси???? само себе си?
Join Animal Rescue Sofia now!