Animal Rescue Sofia - Форуми
Говорилня
  • Всякакви неща, които не са свързани с животните... да им дадем малко време да подишат на спокойствие ;)
  • Днес се навършват 20 години от смъртта на Фреди Меркюри...
    Имах щастието да израсна във време, когато се правеше качествена и стойностна музика. Queen и до днес си остават една от малкото групи с уникален стил, невъзможен за подражание. Трябва да си уникален талант, за да създаваш подобна музика... Фреди беше такъв. Мир на праха му!

http://www.youtube.com/watch?v=5L8-FTvSVxs&feature=related

• Моята любима е Good Oldfashioned Loverboy!
    image

Не знам дали ние остаряваме или музиката се влошава драстично, но
    имам чувството, че цялата концепция за музика се е провалила. Лил Уейн и
    Лейди Гага... ОМГ :((

106800_700b_v1.jpg
    403 x 630 - 31K
  • Някъде бях чела, че когато започнат да пускат любимата ти музика по VH1, а не по МТV, значи си остарял
    :-))
  • Те по MTV и музика ли пускат?хихи,предимно филми и реклами засичаме ние когато прищракаме каналите :)
    Ако няма къде да отидеш,ела на себе си!
  • Здравейте, готини хора!
    Имам въпросче - ще участвате ли тази година на коледния базар?! Наканила съм се всички подаръци да са от Вас!
    Поздрави!!!
    Приключението и пътешествието са привилегия на свободния дух!
  • Ами, търсим си базар, на който да се включим - тази година в НДК нямало да има:(
  • Е, много лошо!
    За мен си беше традиция да ходя да позяпам шарените щандове в НДК и да похарча малко парички. За друг коледен базар - нали правят срещу Университета, при паметника на Съветската армия нещо като коледен базар в една огромна шатра. Има и щандове! Някъде трябва да ви намерим! :)
    Приключението и пътешествието са привилегия на свободния дух!
  • честит празник на всички с повод - именници, рибари, риболовци, търговци , кучовци и други твари с имен ден - да сте здрави, щастливи и винаги да имате някой, който да ви дарява с любов!
  • благодаря за честитката, защото имаме Николай в семейството и честитя на свой ред на всички именници. Бъдете здрави, живи и щастливи.

Свети Николай е бил духовно лице и е известен с обичта си към децата. Живял е в днешните земи на Турция. В далечната северна Европа става Синтра Клаас.  Както всичко в нашия свят и тук нещата търпят развитие и европейските емигранти го занасят в Америка. Там вече се именува Сента Клаус. Така става и с коледното дръвче, и с дядо Коледа. И е за добро, защото дарява само добрина на света. Между другото подаръците на децата Сента ги е носел на днешния ден.

Искам да кажа и две думи за Фреди Меркюри. Когато го видях по телевизията, крачеше по сцената наперен като петле в бял чорапогащник...! по-късно се влюбих в музиката му...

Правят още хубава музика. И Лейди Гага има хубави попадения, наистина музикални... Само човек да слуша, да не гледа... Но това, което дава рока, дръмовете, невероятните китари соло... баладите... и макар и донякъде комерсиализиран, защото не е бил винаги такъв, има истински теми. Рокът трябва да се слуша и разбира, така както се слуша другата музика от нашия свят, класическата музика. Не е лесно... 

Светльо, виждам каква снимчица си сложил. И моето сърце плаче за него.

Бог да пази децата, животните и старите хора!

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • Хихихи, ританките на Фреди Меркюри ще ми останат в главата и на мен завинаги   :-))

Честит празник на всички именници, на моряците и на рибарите, а банкерите... ДГД! :))
  • Има ли щанд на АРС на Панаира на книгата. Докога можем да го видим?

Или участие в Коледен базар?

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • Панаирът свърши вече. А иначе базар няма да има в НДК.
    Писах на кого ли не да си търсим местенце за щанд, включително и моловете - нъцки.
    Ако имате идеи - приемаме всякакви с удоволствие.
  • МИЛИ ДАМИ!!!
    Отворихме продавалника! Сега събираме нещица за него! Ще се включите ли?
    Ето тук са подробностите:
    http://arsofia.com/bg/23362/preday-natatak-blagotvoritelen-onlayn-bazar
  • Да, да, да!!!

Но някой има ли идея къде да си дам дрехите отпреди да стана на 60? Събрала съм ги толкова много... А не обичам да изхвърлям като си помисля, че някой някъде има нужда...

Опитах в една църква, но там имаха много високи изисквания... 

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • Весела Коледа, приятели ^^
    С пожелание за много красиви, незабравими, усмихнати и положителни мигове със семействата ви! Бъдете здрави, бъдете щастливи, бъдете силни и не скланяйте глава пред никакви препятствия! Късмет, пари и каквото още ви душа иска! :))

image
    SANY7456.JPG
    630 x 472 - 53K
    Такъв е животът: със сълзи на очи казал клоунът и си нарисувал усмивка! ((:
  • Честито Рождество Христово на всички!

Бъдете живи и здрави, весели и щастливи и след броени дни пожелавам едно щастливо спускане в Новата Година!

Каква ли ще бъде тя?!!!

Нека да изчакаме спокойно и да видим. Щом ни предупреждават, то "предупреден, наполовина спасен"!!!

Знаете ли вица за календара на маите?

Един художник работи над календара, другият го гледа. Художникът казва: Ами сега, свърши ми плочата... Един ден някой като го гледа, какво ли ще си помисли...???!!!

Весело посрещане на Новата 2012 Година! Доживяхме...

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • За много години :))))
    Аз мисля, че ще ни донесе хубави и лоши работи, както всяка друга година.
    Важното е ние какви ще бъдем  :)))) Предлагам да бъдем страхотни LOL :)))
  • Ама,хайде да си пожелаем хубавите да са повече от лошите и годината да е по-успешна от изминалата.
    Много здраве и късмет на всички тук - двуноги и четириноги
    :-*
    Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
  • Най-вече здраве и много щастие!
    %%-
  • мила Катя,

посетих и видях! Това е и моето чувство и това бих искала да направя и аз. Много от нас биха искали да го направят!

Това е като мечта, като приказка...

Спомнете си хубавите приказки от детството. Къща с двор, крава в обора, кон или магаренце с каруца, кокошчици, патици, пуйки, овце, прасе - кой каквото реши да гледа. Шаро е на двора, Маца е у дома. Живот с животните...

Това, което прави семейството от видеото е хуманността на нашия вид.

Да си пожелаем хуманност през Новата 2012! 

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • Един път да ми се случи да гледам тв, докато вечерям, при това БНТ1 и да попадна на репортаж в "БНТ Такси" за приюта в Богров. Дано повече хора да са гледали и ако си търсят животинка, то тя да е от там. :)
    Skoda Club Bulgaria
  • Хей, и в сайта на АРС има линкове към тези събития!!!

Особено много ми хареса епизода в таксито със Стела Райчева, д-р Мариета Станкова и малката кучица, която така сладко се беше залепила за Мариета, като малка пиявичка. Много е добре да се разяснява непрекъснато за необходимите мерки за доброто на животни и хора. Необходимо е, жизнено важно и необходимо!

Поздравления

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • Приятели, в медиите и в сайта на АРС има съобщение (статия) за това, че масовото убийство на румънските кучета няма да бъде извършено, има приет закон, обаче... Дали това не е временно до нова промяна в зависимост от лобирането...

Имаше една кампания наскоро, когато УЕФА имаше събитие в Румъния, в която според мен загинаха много животни. Ходеха по селищата с един инсинерейтор  (извинете ако не е съвсем правилно написано) - малка пещ, в която имаше и подозрение, че изгарят животните още живи. Споделям го, защото изживях дълбок ужас и депресия от това масово убийство!

Много диви животни са заплашени от изчезване. Дребни и едри видове. Точно затова трябва да спре масовото убийство на домашните видове - кучета и котки.

Избиването на животните трябва да спре!

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • Това за мобилния крематориум беше в Украйна. За щастие имаше масов вой от страна на много хора по цял свят, та гнусния им президент замоли общините да решават въпроса другояче.
    Другоячето се състои в строене на приюти... няма да кастрират. Лудост :(
  • Стела, сигурно съм объркала страни и събития... Не искам да го помня , но постоянно е пред очите ми...

Защо мислим, че сме станали по-добри ?

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • Защото все пак се събраха сума ти подписи и противния украински президент замоли общините да мислят друг начин за справяне с бездомните животни. Смисъл има да се говори, да се действа, няма как нещата да се подобрят от само себе си за съжаление.
    Хм.... Как се пише самосебеси???? само себе си?
  • http://liternet.bg/de/rechnik/index.php
    Stella каза:

Хм.... Как се пише самосебеси???? само себе си?

от самосебе си ... май  :))
  • Тенкю!
    @};-