днес взех Амели - тримесечна разбойничка с проблеми в крачетата - като приемен стопанин, тя обаче завладя цялата къща от влизането от вратата. Марто горкия я търпя два часа и вече й ръмжи за всичко, не знам как ще се оправям с тях - него го осинових на 7-ми и до ден днешен не съм чула гласа му дори, а днес - ужас - ръмчи на жожка! Забравих да питам днес в Богров при ситуация на несъвместимост с домашните щураци какво се случва - аз много искам да помогна на Амели да оздравее напълно и да замине за новия си дом, но пък се притеснявам да не стане беля с Марто. Той милия ме слуша, когато съм около тях, но за момент ако ме няма не знам дали няма да я сдъвче, а тя е една много малка пръжчица! Между другото - силно се надявам Пуки вече да е добре от операцията днес, изглеждаше много нещастна милата! Моля някой с опит в такива ситуации да помага със съвети!

Nadia каза:Имам въпрос към kriki и Яна - кога ще ви бъде удобно д-р Роси Стоянова да мине на домашно посещение и да ваксинира бебоците?
На този въпрос вече, не мога да отговоря аз :)
Надявам се Надя или Стела да се вкл. ((:
"Ще те храня от собствената си ръка.
Ще те обичам с цялото си сърце.
Аз съм мостът между това, което беше и това, което може да бъде.
Аз съм пътят към нов живот....
Ново куче има нужда от мен сега."
Мили Поли и Марти, честито за задомените животинки, успех с новите по пътя към новия им по-щастлив живот!
Прегръдки и целувки на вас, на Кунчето, Данчо и Дебелия, на Миро и Рози, на другите, на които не знам имената, на котето, зайчето, рибките и това, което не съм видяла... Бъдете живи и здрави всички!!!

Stella каза:а нямаш ли възможност да затвориш пришълеца в стая/етаж? това би решило всички проблеми, които си изброила.
Join Animal Rescue Sofia now!