Animal Rescue Sofia - Форуми
Затворничетата на АРС
  • В АРС има към 700 затворничета,и всеки с неговия късмет.
    Хората вместо да си вземат куче от приюта си взимат породисто (марково)
    Куче.Те избират по красота,а не по душа и доброта.Не всяко куче има перфектен живот, докато други живеят като царе/царици.
    Съдбата на тези затворничета зависи само и единствено от нас.
    Браво на всички доброволци които ходят уикендите да разхождат кучета.
    :x :o3
  • Браво и на страхотните хора, които си осиновяват кучета от приюта ;)
    Надявам се да стават все повече!
  • приятели, безмерната вярност и обич на тези същества е еднаква  ако имаш породиста или  микс животинка за домашен любимец - разликата е, че миксираните душички от улицата нямат избор и шанс в живота си и само осиновителите са спасителният им бряг - така че нека осиновяваме! и да помагаме с каквото можем на затворничетата от Богров :)>-
  • Освен това така имаме възможността да се снабдим с уникално на външен вид куче, а не еднакво като всички останали от породата си! Да не забравим и това, че на въпроса "каква порода е" можем да отговорим каквото си искаме :))
  • Стрийт дог е породата, хихихи :)))))
  • "Don't breed and buy, while homeless die"
  • Защо пък да са затворничета, това си е дом като всеки друг. Нещо като зоопарк на такова ми заприлича като минах от там вчера
    ;;)
  • Ами защото всяко куче си иска дом и стопани, които да го обичат, галят и разхождат всеки ден!!!!! Каквито и грижи да се полагат за кучетата в приюта то си е приют, а не дом. А и животните в зоопарка също са затворници ако ме питаш мен.
  • ясно. но чак пък затворници
  • Е...... щом ти е станало ясно значи всичко е ок. Жив и здрав през новата година!
  • То и зоопаркът си е затвор =/
    Дали ще доживеем някога и в България да има приюти като този:
    http://arsofia.com/bg/4213/ars-visits-sos-dogs-oradea-bg

image

image
  • Имах предвид, че единственото "престъпление"което са извършили е, това което правят и хората. Да се размножават. Иначе човек разбира как се чуства капка вода в океана, когато отиде при тях B-) Строго препоръчително е.