Animal Rescue Sofia - Форуми
Миро и Белчи
  • Хора, плс,
    пускайте отделни теми за отделните приемни, за да можем феновете да си
    ги следим по-лесно :)))
    This discussion was created from comments split from: Стани приемен стопанин - спаси живот!.

• От вчера още две мъничета са в приемен дом. Малките имат пневмония и се нуждаеха от топло местенце, където да се лекуват и да оздравяват. Повече ще пишат Вали и Мартин-техните приемни стопани:)))

• Здравейте, едната белушка е при мен:) Още си няма име и снимки ,но е невероятно мил.Снощи имаше много висока температура и малко ме изплаши , но овладяхме положението. На натибиотик е, ряпа с мед за кашлицата, и водичка с малко мед защото ми се струва обезводнено...Сутринта беше по живичко .Днес съм на работа довечера ще видим как стоят нещата:)
  • Добреее, виждам, че Мартин няма да пише, за това аз ще кажа за малчо. Казва се Миро, и прилича на бяло-жълт голдън. И ние пием антибиотик и покашляме тежко, но от двата дни на лечение вече се вижда подобрение. Опитва се да се закача по малко и да поиграва лекинко така. Ама е много стеснителен още.
  • Така, нашето момченце се казва Белчи, вече определено е по добре,започна да дивее:) Кашля по малко ,но кашлицата вече е съвсем различна:)Трябва да го похваля ,че си върши големите нужди само в банята!Иначе да, стеснителен е малко с хора ,но с кучето и котката се разбира отлично ,започна да се заиграва с тях:)И снимки има само да намеря време да ги кача:)
  • Проба...

• Ето и Мартин пише. Показвам ви снимка на Миро сгушен в мен и очакващ прекрасния си живот. И искам да ви споделя, че не е много трудно да спасиш едно такова малко като Миро, трябва желание, малко и храна и в нашия случай 8 лв. за антибиотик. Така че другия път като видите някое страдащо мъниче уножете желанието си по 2 и го грабвайте под мишница.. Поздрави.

miro.JPG
    470 x 630 - 28K
  • Maлко снимки от малките калпазани, който са все по добре.
    DSC_6962.JPG
    630 x 422 - 34K
    DSC_6972.JPG
    403 x 600 - 87K
    DSC_6978.JPG
    630 x 422 - 33K
    DSC_6997.JPG
    630 x 422 - 27K
    DSC_7006.JPG
    630 x 422 - 31K
    DSC_7014.JPG
    630 x 422 - 35K
    DSC_7025.JPG
    630 x 422 - 34K
  • Нашият е по -хубав :) Белчииии, Белчииии :)
  • ехехех големи сладури:) Браво Поли ,че аз така и не успях да кача снимки:) С рошавите уши е Миро:) С по не рошавите-Белчи:) А огромното е небезизвестната Рози:) Да внеса малко яснота:)))

• Тъй като от известно време ме мъча неуспешно да кача снимки на Белчи за да му се насладите и все не успявам ,ще ви кажа как вървят нещата при нас без нагледен материал:)Белчи вече е абсолютно здраво и диво пале:) Спасението ми е че имаме голяма клетка в която се озаптява:) Когато не е там побърква Рот и Котьо.На Рот ушите са червени от хапане:)) Интересното е че това е първия мъник който Котьо харесва:)Всики други които са минали през нас ги е гледал с погнуса и дори не стъпваше по земята защото му е мръсно:))В момента Белчи разфасова един вестник  :-\",но по добре вестник от колкото тапетите защото ги е започнал:)) Това е за сега от нас:))
  • Ако не успявате да качите снимките тук - можете да го направите и на:
    imageshack.us
     Котьо предполагам, че е котка, а "Рот" ротвайлер ли е? :)))
  • Рот е много мил Голдън ,при интерес посетете темата ,,Готови ли сте за куче,, ;;)
  • От острите зъбки има само едно спасение - хубав, як, по възможност памучен безвреден парцал, навързан на възли, колкото по-големи, толкова по-добре.

Хем прочистваме фъншуйски спалното бельо, за да влезе ново... хем чешем зъбки и спасяваме мебели,  постелки, покривки, чорапи и др.

Предложено и тествано, от личен опит.

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • П.С. Към парцала трябва и човек, който да го върти и размахва!
    Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • Белчи е вече австриец! Успех и щастлив живот на момчето.
    На негово място имаме нова малка душица:) 
  • Направи и тема на тая душица деее, не се стискай
  • ами първо малко снимки искам и тогава:) С какви думи да обясня колко е сладък:) хихих
  • Аз не разбирам как така Миро още си няма кандидати...
    Поли, я направете едно суперсладурско клипче от вашите, може би така ще си го хареса някой, да го врътнем във Фейсбук :)))
  • А колко е хубав този Мирооо:) И колкото повече расте ,толкова повече прилича на бял голдън:) Много е миличък , деликатен и малко срамежлив:)
  • И аз нямма обяснение защо не е харесан. Бяхме убедени, че веднага щом оздравее, ще бъде пожелан. А той наистина е много деликатен и мил. От скоро излиза на разходки и макар в началото да беше много трудно и за двама ни, сега вече е по-уверен и започна да се наслаждава на това да излиза навън:) При първа възможност наистина ще му спретнем едно кратко клипче:)
  • Хубавци! На първата снимка DSC_6962.JPG кое е по изправеното кученце?
  • Това е Белчи, брат на Мирко, Той вече е австриец:)
  • Здравейте!С кого да се свържем за Миро,ако все още не е осиновен?
  • За повече подробности пишете или на office@arsofia.com или на Поли, при която е Миро :)
    Такъв е животът: със сълзи на очи казал клоунът и си нарисувал усмивка! ((:
  • Марги, Миро има също и братче Тимъти, което го няма тук:
    image

Тимъти чака своите хора в приют Богров

•  И аз тъкмо това и бях написала на ЛС на Марги:) Дано и на Тимъти му излезе късметът. От днес Мирко вече си има свой дом:) Вече опознава къщата си и ближе ръцете на новите си стопани. Трябва да ви кажа, че това момче доста ми влезе под кожата,днес си поплаках малко след като си отиде и доста ще ми липсва. Може би това е най-кроткото и добро кутре, което съм гледала. Почти не ме е ядосвал, а това е доста трудно в тази възраст:) Е, за да можем да помогнем на още някой трябваше да се разделим и с него. На Роза може би ще и е най-трудно....тя доста страда за всеки с който се раздели. Надявам се момчето ми да бъде много много обичано и щастливо в новият си дом:)
  • Ех, Мирко добранчов и той тръгна по своя път! :)
    Дано и на Тими и Себастиан да им провърви!
  • Марги ми е писала на ЛС да помоли някой ако има възможност да щракне снимка в цял ръст на Тимъти. ПЛС, съботно-неделно - направете му една-две снимки. Дори Марги да не го поиска, можем да го врътнем и него във фейсбук, че виж колко хора се развълнуваха от Миро.
  • Вики е снимала Тимъти, но имало хора да го гледат за осиновяване, тъй че сигурно въпросът е вече решен :)))
    т1.jpg
    630 x 472 - 42K
    т2.jpg
    630 x 472 - 39K
  • Много се радвам за него!