ок. по точка 1: чакам да ми звъннат от Ескобар за финално потвърждение и уточнение на детайли, иначе дотук управитела е съгласен.
2: концепция - греяно вино; домашни хапки - кой?
3: Занимавка - мой колега - Венци, ще дойде на 100%, той се занимава с оригами, ще покаже как се сгъват разни лесни нещица.
4: Мърчандайз - за дъ южуъл е ясно; мартеници - Надя беше споменала, че Светльо ще вземе цял топ червено-бели конци, и ще поръчат етикети и найлончета. Мисля да се концентрираме над гривни, защото не знам кой си закача мартеници. Нямам против уикендите като ходя до богров да режа от конците на парчета и да връзвам по един възел от двата края, после ж найлонче и етикет с телбод и готово.
5: Украса - пас съм тук; музика - мога да сваля на USB ако ми дадете идеи каква; меню - пас отново; посрещачи - нямам против да съм на входа; агитатори, плакат - пас; помагачи - всички :)
Stella каза:Гоцки са плакатите, ето такива ни трябват за самите занимавки на място.
Стела, на кого да звънна? Написах, че на Ескобар нямам телефон, комуникацията тече по мейл, само те ми искаха моя номер, имат го, но не се обаждат, въпреки, че няколко пъти ги подсещам :(
На Туинс имам номер, но те са ок само за 5-ти или за края на февруари...
Ако има микрофон, то всеки може любезно да каже какво му е на душата, да разкаже смешка, легенда за мартениците, повест за кучето - наша обич и другар......... и т.н.
Да напишем нещо за любовта към хората и животните. Може да отворим тема тук "Любовта, виното и съществата, които обичаме". Аз мога да помогна с малки козметични награди от работата ми с Ейвън.
Това да го изнесем на сбирката "Парти" и да наградим добрите (а защо не и всички участници?)
Очаквам вашето мнение!
ако салонът не е голям, може и така. С микрофон е по-добре, може да се създаде приятно настроение, хората да станат по-близки. Ако няма - здраве.
А какво ще кажете за темата за любовта? Може ли да пуснем такава тема?
Никога не съм правила викторина, не бих могла сигурно да помогна, но ще помогна с наградки.
И за всичко, за което има нужда от помощ.
Stella каза:Хора, трябва да сменим датата.
Новата клиника на нашите френдове от Добро Хрумване се открива на 12-ти в 17 часа ахахах :)))
Така че - пускаме го за 19-ти, няма как.
Raia каза:-Продавач на мърчандайза (да носим ли календари, как мислите?-дам) На това и следващото можем ли да се разделим с теб, Вики? Освен ако на мърчандайза не е Анелия от Вирту, която доказано се справя суперски.
-Посрещач на входа - като горе
-Барман - ??
-Ръководител ръчен труд - мартеници и фигурки - ??
поставки за брошури, касичка за входа... друго да се сеща някой?
Най-скорошният ми опит е от ноември...5 франзели ( направени на сандвичи ) ги изядохме 10 човека и търсихме още, въпреки наличието на още много неща за похапване...не знам за 150 човека какво количество трябва :D
Мен основно ме притеснява малкото пространство :( дано е по-топло др-та седмица...
Викторинката с кучешки и други въпроси?
Аз предложих козметични наградки. Колко да приготвя?
Пишете нещо от любов в темата. Пак ще приготвим наградки.
Мисля, че ще се справя с наградките.
Join Animal Rescue Sofia now!