Присъединявам се към голямото БРАВО за сайта и форума. Обожавам го заедно с всички кучовци и хора. Обожавам и уважавам.
Съвсем сериозно се отнасям към класацията на постигнатото. Имам две първи места, разкъсвам се да кажа, кое е по-доброто и все пак: втора снимка на Поли с осрания балкон ми е позната до болка, и обожавам муцунката (каква изразителност и дълбочина на чувствата) на Голдъна, застанал сред белите преспи на бялото нещо, което не мога да идентифицирам що за пълнеж на какво е...!!!
Това са моите две първи места по темата. Но нека да изчакаме спокойно и да видим какви още разкрития ще има.
Спомняте ли си от филма К-9 как Белуши възкликва от осраната баня: Това не може да е от едно куче!!!
Темата е прекрасна!
Мила Яна, вземи стар чаршаф или пелена или какъвто и да е памучен парцал, навържи го на хубави, големи възли и покажи на Мая къде е играчката. Не знам колко ще издържи, но и аз имам у дома количества памучни парцали, та се надявам така да я отучим да си яде леглото.
Не режи клона, на който седиш!
Не яж леглото, на което спиш!
Мая е прекрасна и много фотогенична!
Мила Яна, както вървят нещата, то ще трябва не легло на Мая, а завивчица за вас!!!
Любов необяснима, това е нашата любов към косматковците!
Следващата постелка ще е без реснички!
Сещам се какво трябва, от онези кокали, дето ги продават по магазините за домашни любимци, може да помогне.
Господи, тая Мая, а като гледаш кучицата, въобще не дава вид на толкова яка гризла!
В Била съм виждала големи торби с кокали за кучетата. Много бяха добри. Всъщност това са прекрасни кокали и за бульон за човеци, но трябва да са пресни, и за човеците и за кученцата. Там може да се попита и за цял кокал, ако е необходимо. Бяха и на много приемлива цена от лев-два за може би 2-3 кг. Но нямам поглед в последно време... Там трябва да се попита.
Мила Стела, ти си върха! Смяла съм се от сърце!!!!!!!!!!!
Е, разбира се, на тези, на които им гризат на главата 24-часово, съвсем не им е до смях!
Join Animal Rescue Sofia now!