Animal Rescue Sofia - Форуми
  • Тема, в която да проследим с радост растежа и развитието на малкия Спот от приют Богров :)
  • Здравейте всички :)
    Много съм щастлива да Ви представя новия член на нашето семейство- Спот.
    Макар да е само от ден при нас, вече всички го обожаваме. 
    Много бих искал да Ви споделя, колко бързо се адаптира към абсолютно новия за него свят, извън приюта. Хубав ден от мен :))))
    IMAG0077.jpg
    355 x 630 - 24K
    IMAG0083.jpg
    355 x 630 - 26K
    IMAG0073.jpg
    355 x 630 - 26K
  • Чуден е този Спот:)) А каква е неговата история? От Богров ли е осиновен?
  • Мила Катерина, честито и много щастие с новия член на семейството.

За мен всички кучета са прекрасни души (щях за малко да кажа хора) и това което ни дават е неоценимо.

Но нека да кажа пак: Прекрасен е!!!!!!

Бъдете щастливи заедно!

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • Да, от приют "Богров" е осиновен. 
    Той е живял цял живот в приюта и не познава нищо извън него. Вече е на година и половина и аз съм безкрайно щастлива, както и всички покрай мен, че той се адаптира ужасно бързо .За двата дни, от които е при нас той се държи прекрасно, вече се закача и търси да си играе, макар и много от типичните "кучешки " игри са непознати за него. Просто ... обожавам го :) 
    Много съм щастлива, че има толкова много хора, които осиновяват кучета от приюта, защото там е пълно с безкрайно много невероятно красиви, добри и безкрайно обичливи животни . 
    Хубава вечер от мен и до нови срещи :)
  • Супер! Най- се радвам на черни осиновени кучета. Милите по незнайни за мен причини са най-малко харесваните. Ако се загледате по клетките в приюта, ще видите една камара черни кучета, които с нищо не са по лоши от белите или шарените, но за жалост "не грабват окото". А още повече се радвам, че Спот е осиновен от човек, който така любящо говори за него и като цяло за кучетата.
    Бъдете много много дълги години щастливи заедно!!!!
  • http://arsofia.com/bg/23726/charovnitsi-na-po-godina-godina-i-polovina  ... ако става въпрос за Спот от тази тема, бих казала, че съм повече от щастлива, че най-накрая е намерил дом това прекрасно и отличаващо се момче...разкошен е и не случайно му лепнах това различно име ^^
    Така ли ще се казва и за в бъдеще? :)
    Много любов, веселие и забележителни моменти заедно ви пожелавам!
    Благодаря ви, че сте го забелязала!
    Такъв е животът: със сълзи на очи казал клоунът и си нарисувал усмивка! ((:
  • Да, това е той :) 
    Ние решихме, че това си е неговото име и така си остава :)
    Благодаря ти много, че си го забелязала сред толкова много кучета.
    Той е нашето черно съкровище.
    Откакто е при нас всички сме станали по-усмихнати, ведри и щастливи.(надявам се само и той да е на същото мнение :P)
    Хубав ден !
  • Привет, Катерина, страшно щастлив изглежда Спот!
    Непременно пускайте снимки, да му се радваме и ние как расте :)))

ПП Отделих го в негова-си "отчетна" тема, че да е по-пригледно :)
  • Мерси много :)
    ALIM0024.JPG
    600 x 630 - 48K
    ALIM0030.JPG
    630 x 472 - 25K
    ALIM7336.JPG
    630 x 593 - 30K
    ALIM7340.JPG
    472 x 630 - 32K
    ALIM7337.JPG
    630 x 472 - 34K
    ALIM7333.JPG
    630 x 472 - 35K
  • Хехе...милия чипоноско с домашни снимки:)))
    Чудесни сте, пак благодаря:)
  • Хахаха, наистина е чипонос!
    (*)
  • Много съм щастлива, и искам да ви споделя моята радост- Спот се научи да играе. Понеже никога не си е играл с хора, той не знаеше какво и как да прави, но днес все едно се прероди :) -гонихме се(макар и из апартамента :) ), той скачаше и дори започна да гони гуменото топче, от което до скоро го беше много страх :) Много съм горда с него и нямам търпение да се научи и на други неща и да ви ги споделя :)
    Хубав ден от мен !!!
  • Браво на Споти и на неговия най-добър приятел Катерина!

Хм! Дали скоро няма да видим снимки и в темата за беличките?!

Живи и здрави да сте!!!

Dogs are friends
    Галактически стопаджия
  • Здравейте отново :))
    Днес беше един незабравим ден за мен и Спот. 
    Днес, макар и с много страх в сърцето, се престраших да го пусна от повода.
    В началото като го взехме, забелязах че става много притеснителен, дори уплашен в присъствието на на други кучета. С малко повече от моя страна започнах, макар и леко на сила, да го карам да се запознава с кучетата, за да може да се социализира. С всеки изминал ден той става все по спокоен и дори днес за първи път не беше подвил опашка, а се радваше на компанията на други кучета. Вече си има приятелка-Ая(красива и много игрива голдън ретрийвърка), с която днес падна невероятна игра.Беше толкова щастлив на свобода, направо грееше. 
    А изпуснах да ви се похваля, той беше изключително послушен докато бе пуснат.(а и не само тогава)
    Мога да се похваля, че той е изключително възприемчив, не прави бели( за това май няма да посетим темата за белите на нашите любимци ), знае (горе-долу :) ) няколко команди, но за 2 седмици това е много повече отколкото съм се надявала. 
    Хубава вечер :)
  • Ей, много прочут стана този Спот, ихихих: http://arsofia.com/bg/26266/spot-mnogo-shhastliv-v-noviya-si-dom

%%-

Страхотен напредък!!!
    Явно вече всичко му е ясно - кой с кого ходи и защо :))) Честито!
  • Май трябваше да го прекръстя на Стар :D:D:D:D
  • Здравейте отново от мен :) 
    Искам да Ви се изфукам с най-новите ни снимки :)
    Е няма как да пропусна отново да похваля  моя черньо - Спот вече знае няколко команди. Бях направо изумена, колко бързо научава всичко, колко малко му трябва за де е перфектният домашен любимец ( макар и да не беше такъв, ние вече толкова много си го обичаме, че нищо не може да промени това, колко е ценен той за нас). Трябва да  Ви кажа,че всеки ден когато излизам някъде, нямам търпение да се прибера, като знам какво ме чака в нас - едно безкрайно любвеобилно същество, което непрестанно ме обсипва с целувки, прегръдки и безгранична обич.
    DSCN8932.jpg
    235 x 314 - 53K
    DSCN8936.jpg
    630 x 472 - 40K
    DSCN8963.jpg
    630 x 472 - 62K
    DSCN8965.jpg
    630 x 472 - 33K
    DSCN9009.jpg
    630 x 472 - 57K
  • Чудя се кой излезе по-голям късметлия, Спот или вие? :))
    Такъв красавец е! И какви хубави снимки - на свобода!
    Разбира ли се с други кучета, как се държи!? ((:

Много обичам да чета темата и да следя напредъка на малкия Бандит! Продължавайте все така да ни държите в течение!
  • О вече няма абсолютно никакъв проблем с общуването с други кучета.
    Е, определено предпочита да си играе с по-дребнички или големи,колкото него кучета, но вече е толкова социален, че чак няма удържане :) .
    Единствения проблем с него,е че е толкова любвеобилен, че като види човек ,винаги започва да скача и да целува,независимо дали е познат или съвсем нов човек :)
    А бих казала, че определено се чувствам късметлийка, че го имам (имаме :) ), толкова много ме зарежда и радва, че няма как да го опиша с думи, обичта му е безкрайна и неизчерпаема. :)
    Ох,не мога да спра да му се радвам и да го гушкам ...
  • Чудя се дали това не е нашият герой? :)

Навсякъде се пише колко безкрайно добри и обичливи са кучетата осиновени от приют! Благодарни и предани до последно...друго е, обаче, това да се каже от човек, който вече има един такъв добродушко у дома си :)
    IMG_5687.JPG
    472 x 630 - 63K
  • Колко хубава снимка само :) 
    Понякога си мисля,че това, което пиша звучи малко пресилено, но просто така го чувствам.
    Искрено се надявам повече хора да отворят сърцата си за тези кученца :)
  • Пускайте, пускайте винаги снимки да ни радвате!!!